FK ZLATIBOR U FRANCUSKOJ: Bivši fudbaler Crvene zvezde ugostio fudbalere srpskog kluba

Novosti online

10. 04. 2024. u 10:08

Fudbal nema granice. Lepa vest nam stiže iz Francuske. Milan Biševac, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, koji je kasnije ostavio dubok trag u francuskom fudbalu, ugostio je mlade fudbalere iz Zlatibora i delegaciju ove opštine u Lionu.

ФК ЗЛАТИБОР У ФРАНЦУСКОЈ: Бивши фудбалер Црвене звезде угостио фудбалере српског клуба

Foto: Trk Zlatibor

Mlada ekipa iz Srbije odmerila je snage u prijateljskom duelu protiv mladih iz FK Olimpik Lion. Ispred opštine Čajetina u Lionu su boravili Vladimir Živanović (direktor Turističke organizacije Zlatibor) i Nikola Novaković (direktor Turističko-rekreativnog centra Zlatibor). Oni su imali prijem kod vlasnika Olimpik Liona i obišli su velelepni stadion.

Milan Biševac je u Francuskoj igrao od 2007. do 2018. godine. Nosio je dresove Lansa, Valensija, Pari Sen Žermena, Olimpik Liona i Meca. Za Valensijan je odigrao čak 100 mečeva, a za Lion 76. Živi na relaciji Francuska - Srbija, a već treću godinu zaredom organizuje svoj fudbalski kamp na Zlatiboru „Foot Elite Camp”.

Po povratku iz Francuske, Biševac je posetio Čajetinu i predsedniku opštine Milanu Stamatoviću uručio je dres PSŽ-a. Ove godine kamp počinje osmog jula, a na njemu će učestvovati mladi fudbaleri iz Srbije i zemalja okruženja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave