"MORAMO DA BUDEMO DRUGAČIJI" Duljaj imao posebnu poruku za navijače pred meč sa Spartakom

Novosti online

29. 03. 2024. u 12:11

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Spartakom, da publika beogradskog kluba mora da bude posebna i zbog toga ju je pozvao da sutra ne vređa trenera gostujuće ekipe Nenada Lalatovića.

МОРАМО ДА БУДЕМО ДРУГАЧИЈИ Дуљај имао посебну поруку за навијаче пред меч са Спартаком

FOTO: M. Vukadinović

Pozvao je Duljaj publiku da pomogne, ali i da da primer svojim ponašanjem.

 - Publika koja bude došla mora da bude posebna. Biti poseban znači biti drugačiji od drugih. Našu pažnju moramo da usmerimo na podršku našim igračima, da se Nenad Lalatović ne uzima u usta. Ni on, ni njegova porodica. Lalatović mi je prijatelj iz vremena kad smo zajedno bili u Šahtjoru, uz to je i kolega, bez obzira na to što je bio igrač i trener Zvezde. Možete da zviždite, ali nemojte porodicu da mu dirate -  istakao je Duljaj i dodao da bi sport morao da spaja ljude.

  - U Zvezdi imam dva velika prijatelja, neću ih imenovati, samo ću reći da se za deset godina, koliko se znamo, nijednom nismo posvađali zbog klubova. Lalatović i ostali treneri su mi kolege, trebalo bi da budemo primer novim generacijama navijača, kao i igrača. Saglasan sam da neki put iskočim iz konteksta, moje ponašanje nekad nije primereno. Naravno da se zbog toga stidim, u pitanju su emocije, ne služe kao opravdanje, međutim, moramo da se trudimo da budemo što bolji ljudi treneri. Samo tako naš fudbal može napred - izjavio je Duljaj.

Strateg "crno-belih" ističe da taktika njegovog tima za sutra zavisi od protivnika. "Bolji su sada tereni i uslovi i igrači koji igraju bolje tehnički sada dolaze do izražaja.

 - Imamo svoj plan, protivnik takođe. Spartak je dosta čvrsta ekipa, teško je naći pukotine u njihovoj odbrani. Evropska karta je najvažnija. Svaka utakmica do kraja nam je važna, ali sada gledamo samo i isključivo ka Spartaku - zaključio je Duljaj.

Fudbaleri Partizana sutra od 18.30 časova dočekuju ekipu subotičkog Spartaka u meču 27. kola Superlige Srbije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!