TRANSFER BOMBA: Nejmar odlazi iz Saudijske Arabije, vraća se na dobro poznato mesto?

Filip Milošević

28. 03. 2024. u 09:37

Brazilski fudbaler Nejmar prošlog leta je prešao iz PSŽ-a u Al Hilal, a već bi mogao da napusti Saudijsku Arabiju i preseli su u špansku Primeru. On bi mogao ponovo da postane član Barselone, kluba u kojem je igrao verovatno i svoj najbolji fudbal, a koji je napustio pre sedam godina.

ТРАНСФЕР БОМБА: Нејмар одлази из Саудијске Арабије, враћа се на добро познато место?

FOTO: Profimedia

Španski mediji sada pišu da je 32-godišnji brazilski napadač u kontaktu s predsednikom Barselone Đoanom Laportom i da su ti kontakti rezultirali njegovom željom za povratkom.

Igrajući za Barsu, Nejmar je osvojio osam trofeja, među kojima i onaj za najbolju ekipu u Ligi šampiona, te dva za najbolju u španskom prvenstvu. Ukupno je za Barselonu odigrao 186 utakmica uz učinak od 105 golova i 76 asistencija.

Nejmarov mogući povratak u Barsu, navode Španci, realnije je očekivati u leto 2025, kad mu istekne ugovor, nego sad. Razlog su finansijski problemi u katalonskom klubu, koji želi i videti koliko je Nejmar uopšte fizički spreman za napore u La ligi i Ligi šampiona. Takođe, treba videti i za koju bi platu Nejmar bio spreman igrati u svom mogućem drugom mandatu u Barsi.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!