DUŠAN TADIĆ U VOJVODINI? Oglasio se predsednik "stare dame", ovo je plan kluba

Александар Илић
Aleksandar Ilić

27. 03. 2024. u 11:14

FUDBALSKI klub Vojvodina održao je redovnu skupštinu, a pojačanje u upravi stiglo je u vidu iskusnog fudbalskog radnika Milana Mandarića, nekadašnjeg vlasnika engleskog Portsmuta.

ДУШАН ТАДИЋ У ВОЈВОДИНИ? Огласио се председник старе даме, ово је план клуба

Foto: AP

Dan kasniej na društvenim mrežama Vojvodine objavljena je izjava prvog čoveka kluba Dragoljuba Zbiljića koji je poručio da je pred klubom buran prelazni rok.

- Očekujem jako ofanzivan prelazni rok i da dovedemo pojačanja iz 'liga petice'. Posle Milana Mandarića, sledeći cilj nam je da dovedemo Dušana Tadića i u pregovore krećemo koliko danas. Ovom prilikom želim da mu uputim javni poziv da nam se pridruži. On je momak koji treba da nosi kapitensku traku i da bude Miloš Šestić ove generacije. Oko njega se može napraviti baza za velike stvari. Dušane, čekamo te u klubu, počeo je Zbiljić.

Želja kluba jeste i angažovanje kapitena reprezentacije Srbije - Dušana Tadića, igrača koji je upravo i ponikao u Novom Sadu.

- Velika želja vojvodinaša je bila da Dragoljub Zbiljić dođe u klub, zatim da Milan Mandarić dođe u klub, a sad je na redu Dušan Tadić, koji je moja ogromna želja. Time bismo bili pokriveni na svim poljima. Organizaciono jako dobro stojimo, infrastruktura je na vrhunskom nivou i fali nam jedno ime kao što je Dušan Tadić da nas povede ka velikim rezultatima, poručio je prvi čovek Vojvodine Dragoljub Zbiljić.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!