LIDER TABELE ZOVE NA STADION: Crvena zvezda pušta u prodaju karte za meč sa Radničkim

Novosti online

14. 03. 2024. u 10:41

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će danas početi onlajn prodaja ulaznica za utakmicu 26. kola Superlige Srbije protiv Radničkog iz Kragujevca.

ЛИДЕР ТАБЕЛЕ ЗОВЕ НА СТАДИОН: Црвена звезда пушта у продају карте за меч са Радничким

FOTO: M. Vukadinović

Utakmica između Crvene zvezde i Radničkog biće odigrana u nedelju, 17. marta, od 16 časova, na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

  - Kupovina karata na blagajnama Marakane će biti moguća u subotu - 16. marta, od 11 sati do 16 časova, dok će u nedelju svi zainteresovani, koji žele da bodre izabranike Vladana Milojevića, ulaznice moći da obezbede od 10 sati pa sve do početka utakmice - saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.

Ulaznice za severnu tribinu koštaju 400 dinara. Cena karte za istok iznosi 500 dinara, a za zapad 700. Cena ulaznice za tribinu "Siniša Mihajlović" košta 1.400 dinara. VIP jedan iznosi 6.500 dinara, a VIP Galerija 8.000.

 - Podsećamo da je izuzetno važno da na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca severna tribina bude ispunjena, kako bismo bili vetar u leđa prvotimcima Zvezde, pre svega sada kada je najpotrebnije, a zatim i do kraja prvenstva - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Crvena zvezda je prva na tabeli Superlige Srbije sa 62 boda.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA KATAIJA: Sjajan prijem i završnica "desetke" Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave