SAMI PROTIV SVIH: Kalulu poslao poruku navijačima Partizana posle večitog derbija

N. I.

10. 03. 2024. u 22:50

STRALAC jajnog gola za vođstvo Partizana u remiju protiv Crvene zvezde (2:2) u 172. "večitim derbiju", Aldo Kalulu poslao je danas poruku svojim navijačima. Tvrdi da su potrebni crno-belima koji igraju 2sami protiv svih".

САМИ ПРОТИВ СВИХ: Калулу послао поруку навијачима Партизана после вечитог дербија

Foto: FK Partizan

- Bio je ovo moj drugi derbi otkad sam došao. Bili smo dobri i pored toga što smo prvi primili gol, brzo smo reagovali i izjednačili pre kraja poluvremena. U drugom poluvremenu pokušali smo da napadnemo i to smo i uspeli. Ipak, posle crvenog kartona, bilo je mnogo teže, ali dali smo srce i sve od sebe za Partizanov dres. Otišli smo sa stadiona sa nerešenim rezultatom, imamo bod prednosti i moramo da ostanemo fokusirani na ono što je pred nama - kaže Kalulu.

Bivši fudbaler Liona i Bazela rekao je da je bilo teško braniti se u finišu meča sa igračem manje.

 - Sigurno da je mnogo teže braniti se sa deset igrača nego sa 11 igrača, ali mislim da smo bili dobri. Naravno, bilo je mnogo centaršuteva, mnogo prilika za rivala, ali, na kraju, rezultat je 2:2 i mi smo zadovoljni - dodao je Kalulu.

Oduševljen Kalulu i je podrškom "grobara".

- Drago mi je da sam ih video u tolikom broju. Potrebni su nam jer smo sami protiv svih. Nadam se da će doći i na utakmice kod kuće. Moram da ponovim, potrebni su nam više nego ikada - kaže Kalulu.

Krilni napadač Partizana veruje u osvajanje titule prvaka Srbije.

 - Nastavljamo da idemo napred, gledamo u trofej, a ne one koji su iza nas - istakao je Kalulu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)