LEPE VESTI! Fudbaler Bordoa Albert Elis se probudio iz kome

Tanjug

29. 02. 2024. u 12:51

Fudbaler Bordoa Albert Elis probudio se iz indukovane kome, saopštila je porodica reprezentativca Hondurasa, prenosi danas Rojters.

ЛЕПЕ ВЕСТИ! Фудбалер Бордоа Алберт Елис се пробудио из коме

FOTO: EPA

Elis (28) je bio u indukovanoj komi posle povrede glave koju je zadobio pre pet dana na utakmici 26. kola francuske druge lige protiv Gengana (1:0). On se 40 sekundi nakon početka meča sudario sa fudbalerom Gengana Donatjenom Gomisom.

Reprezentativcu Hondurasa je ukazana lekarska pomoć na terenu, pre nego što je odvezen u bolnicu gde je podvrgnut operaciji u subotu uveče.

"Srećni smo, jer javnosti možemo da saopštimo ohrabrujuće vesti. Albert je budan i čini se da se postepeno i dobro oporavlja. Međutim, bićemo oprezni što se tiče njegovog oporavka", saopštila je porodica fudbalera Bordoa.

Elis je član Bordoa od 2021. godine. On je pre toga igrao za Olimpiju iz Hondurasa, Monterej, Hjuston, Boavistu i Brest.

Za reprezentaciju Hondurasa odigrao je 60 utakmica i postigao je 13 golova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)