HITNA REAKCIJA: Oglasio se fudbalski klub za koji je igrao osumnjičeni za ubistvo MMA borca Stefana Savića

Novosti online

27. 02. 2024. u 07:39

NAKON što je u noći 25. februara od zadobijenih ubodnih rana u Dunavskoj ulici u Beogradu ubijen MMA borac i reprezentativac Srbije Stefan Savić, oglasio se i fudbalski klub za koji je igrao jedan od osumnjičenih za ovo teško krivično delo.

ХИТНА РЕАКЦИЈА: Огласио се фудбалски клуб за који је играо осумњичени за убиство ММА борца Стефана Савића

Foto: Printskrin/Instagram/MMA_Institut

Podsetimo najpre, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu identifikovali su dvojicu osumnjičenih za krivično delo teško ubistvo nad dvadesettrogodišnjim Savićem, dok je drugi tridesetdvogodišnji mladić zadobio teške telesne povrede nekoliko trenutaka kasnije.

Foto MUP

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (2001) i Markom Daničićem (2001) raspisane su potrage i policija je u ponedeljak pozvala građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Kada je nedugo zatim u javnost isplivala informacija da je "Vasilije Gačević fudbaler FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug, a Marko Daničić kluba Beli orlovi iz Toronta", oglasio se i sportski kolektiv iz beogradskog predgrađa.

Fudbalski klub Crvena zvezda Mali Mokri Lug je na svom Instagram nalogu objavio sledeće:

- Vasilije Gačević je bio član našeg kluba u sezoni 2020/2021. FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug nema veze sa ovim događajem i on nije član našeg kluba. Iskreno saučešće porodici ubijenog Stefana Savića! - poručili su iz pomenutog kluba.

BONUS VIDEO: HAPŠENjE ZBOG UBISTVA MILANA ŠUŠE - Pogledajte akciju policije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti