OVO JE EPIDEMIJA: Posle tri kola Superlige napisano čak sedam saopštenja za javnost

N. Iljukić

26. 02. 2024. u 12:02

PLjUŠTE golovi u Superligi Srbije, ali pljušte i saopštenja za javnost. Posle tri odigrana prolećna kola čak sedam puta su se oglasili čelnici klubova, vešto skrivajući svoj identitet iza imena svog kluba.

ОВО ЈЕ ЕПИДЕМИЈА: После три кола Суперлиге написано чак седам саопштења за јавност

Foto: Piksabej

Poslednja dva saopštenja su napisali večiti rivali. Prvo se u subotu uveče oglasila Zvezda "zgrožena odlukama glavnog sudije na terenu i VAR arbitra Srđana Jovanovića za kojeg je zatraženo da se skloni iz srpskog fudbala" posle meča Radnik - Partizan. Utvrđeno je kasnije da su u Ljutice Bogdana promašili temu, jer domaćin u Surdulici nije bio oštećen. Očekivano, reagovao je i Partizan na provokaciju iz komšiluka, pa se sve svodi na lošu uvertiru i zakulisne pripreme večitog derbija koji nas čeka 9. marta.

Ali, računajući dva pomenuta saopštenja, u prva tri prolećna kola Superlige bilo ih je ukupno sedam. dva puta su se javnosti obraćali iz Novog Pazar, po jednom iz Radnika, Radničkog i IMT. Čak je i trener Pazaraca Igor Matić sipao drvlje i kamenje po sudijama posle meča sa Zvezdom...

Poslednje pomenuti klubovi i trener će već u četvrtak na sednici Disciplinske komisije FSS biti sankcionisani, ali do tog četvrtka čekaće se, gotovo izvesno, prijave protiv Zvezde, možda čak i protiv Partizana. Jer, na poslednjoj sednici Izvršnog odbora FSS su saopštenja za javnost Novog Pazara, Radnika i Radničkog protumačena kao tendenciozna i kao postupak koji narušava integritet takmičenja u Superligi Srbije.

Na potezu su Sudijska i disciplinska komisija FSS. Prvi da otkriju rezultate analize suđenja u poslednjem kolu, a ovi drugi da kažnjavaju klubove, ako bar ne mogu skrivene autore saopštenja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!