HAOS: Trener šampiona Italije u fudbalu smenjen objavom gazde - na Tviteru!

Novosti online

19. 02. 2024. u 21:53

Napoli je bio hit prošle sezone italijanskog prvenstva u fudbalu, a sada ne da mu "ne cvetaju ruže", već je do (nove) smene trenera došlo - objavom na društvenim mrežama.

ХАОС: Тренер шампиона Италије у фудбалу смењен објавом газде - на Твитеру!

FOTO: Tanjug/AP

Branilac trofeja je tek deveti na tabeli Serije A, sa skromnih 36 bodova posle 24 kola (vodeći Inter ima daleko više, 63), a kap koja je prelila čašu da dođe do smene trenera Valtera Macarija bio je remi kod kuće sa Đenovom (1:1), koja je dvanaesta.

Napoli se nije oglašavao saopštenjem za javnost, nije se ni na društvenim mrežama kosnuo smene trenera, već je to gazda kluba, Aurelio de Laurentis, uradio na svom Tviter nalogu, odnosno na "Iksu", kako sada glasi naziv te onlajn platforme.

- Želim da se zahvalim Valteru Macariju, prijatelju porodice De Laurentis i Napolija, što je podržavao ovaj tim u teškim trenucima. Želim i da pozdravim povratak Frančeska Kalcone, koji je kod nas već radio pod (Mauricijem) Sarijem i (Lućanom) Spaletijem - objavio je prvi čovek kluba iz Napulja, a onda je to njegovo "saopštenje" klub objavio na svom sajtu, kao "najnovije sa Tvitera". Nesvakidašnje.

Inače, Macari je ekipu preuzeo 14. novembra od Rudija Garsije, potpisao je sedmomesečni ugovor s aklubom u kome je bio pre deset godina, ali nije izdržao toliko jer je na 17 mečeva ostvario samo šest pobeda, uz tri remija i osam poraza, dok je gol-razlika bila 16:24.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu