POZNAT DATUM DERBIJA: Evo kada ponovo igraju večiti u Superligi

Novosti online

16. 02. 2024. u 12:50

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana u okviru 24. kola Superlige Srbije zakazana je za 9. mart u sa početkom u 17 časova, potvrđeno je danas na sajtu takmičenja.

ПОЗНАТ ДАТУМ ДЕРБИЈА: Ево када поново играју вечити у Суперлиги

FOTO: M. Vukadinović

 - Večiti derbi srpskog fudbala uvek sa sobom nosi veliku dozu uzbuđenja na obe strane Topčiderskog brda, bez obzira na to da li o bilo čemu odlučuje. Kakvo je uzbuđenje kad je bodovna razlika minimalna, a šampionska trka krajnje neizvesna, najbolje već sada osećaju potencijalni akteri predstojećeg 172. večitog derbija, kao i navijači. Osećamo i mi, jer smo "’zatrpani" pitanjima o tačnom terminu ovog velikog "okršaja" na stadionu "Rajko Mitić" - stoji u saopštenju Superlige i dodaje se:

 - Izabranici Vladana Milojevića i Igora Duljaja sastaće se u subotu 9. marta na našem najvećem stadionu, a meč će početi u 17 časova. Domaćin u ovom duelu, ekipa Crvene zvezde, trenutno zauzima 2. mesto na tabeli sa 49 bodova. Gostujući Partizan u ovom trenutku zauzima 1. mesto sa 50 osvojenih bodova. Liderska pozicija na kraju preliminarne faze odrediće i to ko će biti domaćin njihovog narednog duela, što ovom susretu daje dodatni značaj u borbi za šampionski trofej - zaključuje se u saopštenju Superlige Srbije.

Podsetimo, Partizan je trenutno lider na tabeli sa 50 bodova, Crvena zvezda je druga sa 49.

BONUS VIDEO: MALO SREĆE NIJE NA ODMET: Gol kojim je Olajinka doneo 2:0 Zvezdi protiv Voždovca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)