SKANDAL: Kina otkazala meč fudbalske reprezentacije Argentine, milioni tuguju, a evo i zašto

Novosti online

11. 02. 2024. u 22:01

KINA, sa više desetina miliona strastvenih ljubitelja fudbala, neće na svojoj teritoriji u skorije vreme gledati kako Lionel Mesi igra fudbal, a možda se to nikada i ne desi, iako je meč bio zakazan.

СКАНДАЛ: Кина отказала меч фудбалске репрезентације Аргентине, милиони тугују, а ево и зашто

Foto: AP

Naime, kako javljaju lokalni mediji, Argentina, za koju je trebalo da nastupi i Lionel Mesi, kao vođa aktuelnog šampiona sveta u fudbalu, neće igrati prijateljski meč protiv Nigerije na kineskom tlu - jer su organizatori tu utakmicu otkazali.

Razlog?

Prošlonedeljni skandal.

Mesi je, podsetimo, trebalo da kao član FK Inter Majami, zajedno sa klupskim kolegama nastupi u Hong Kongu na tamošnjoj revijalnoj utakmici, ali iako su desetine hiljada ljudi došle na stadion, ni argentinski fudbalski mađioničar, ni Luis Suarez, nisu igrali - na zaprepaštenje svih, pa i organizatora.

Iako su se iz Intera "vadili" posle meča da je, prosto, medicinski deo stručnog štaba doneo odluku da pomenuti tandem ne igra, a odluka je navodno donesena neposredno pred meč, Kinezi nisu hteli ništa da prepuštaju slučaju:

Da im se ne bi desilo da iznevere desetine hiljada Kineza koji su želeli da pohrle na meč Argentina - Nigerija, pa da opet, naprasno, Mesi ne zaigra, organizatori su, prosto, otkazali utakmicu.

Bonus video: "Delije" poslale poruku Rusiji na meču Crvena zvezda - Voždovac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!