JOŠ DA SE ZATEGNE ODBRANA: Odjeci Zvezdine prolećne premijere

Đ. S.

12. 02. 2024. u 09:08

PROLEĆNA premijera fudbalera Crvene zvezde i pobeda nad Voždovcem (2:1), neodoljivo je podsetila na igru iz prvog mandata novog-starog trenera Vladana Milojevića. Dva rana gola, skoro pa apsolutna kontrola kraja meča i prepoznatljiva disciplina - klasična "Milojevska" partija protiv rivala iz Zaplanjske vratila je Zvezdu na pravi kolosek u Superligi.

ЈОШ ДА СЕ ЗАТЕГНЕ ОДБРАНА: Одјеци Звездине пролећне премијере

FOTO: FK Crvena zvezda

Međutim, primljen gol završnici i neočekivana strepnja, su pokazali da u taboru aktuelnog šampiona i dalje ima recidiva iz kratke i neefektne ere Baraka Bahara koje će Milojević morati da popravlja u hodu.

- Znali smo da će biti teška utakmica, ne znate u kakvoj je formi ekipa posle napornih priprema. Protivnik radi jako dobro, ima svoj sistem, sa dosta talentovanih igrača. Kad ne date taj treći gol, možete da uvedete utakmicu u neku dramu. Nažalost mi smo je uveli, ali na sreću smo osvojili tri boda koji su nam bili jako važni - istakao je Milojević po završetku meča.

Čini se da je ljubimac "delija" konačno pronašao pravu ulogu za Olajinku, Bukari je odmah pokazao da će biti među glavnim adutima za odbranu krune i preostaje da se još zategne odbrana kako bi Zvezda "neokrnjena" ušla u derbi do kojeg ima "paklen" raspored.

- Pokušavam igračima da pronađem njihove prirodne pozicije. Svaki igrač ima primarnu i sekundarnu poziciju. Sa Olajinkom sam razgovarao, siguran sam da može da odgovori na više pozicija. Bukari je kvalitetan igrač, jedan od najboljih u Superligi. Sa nama je bio samo nekih sedam dana, ali to su sve pametni igrači, vrlo brzo se uklopio u naš sistem i drago mi je zbog toga - dodao je Milojević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!