UHAPŠEN ODMAH POSLE UTAKMICE: Reprezentativac, ima četvoro dece, a počinio je užasan zločin

Novosti online

08. 02. 2024. u 10:23

Fudbaler Darvin Seren, reprezentativac El Salvadora i rekorder po broju nastupa za tu selekciju, uhapšen je u sredu i optužen za seksualne zločine!

УХАПШЕН ОДМАХ ПОСЛЕ УТАКМИЦЕ: Репрезентативац, има четворо деце, а починио је ужасан злочин

FOTO: Tanjug/AP

Mediji navode da je hapšenje izvršeno po nalogu republičkog javnog tužioca i da je sprovedeno nedugo nakon utakmice koju je Seren igrao za svoju Aguilu.

Seren je igrao svih 90 minuta na gostovanju protiv Isidra Metapana, u gradu San Migel. Po završetku meča je dao izjavu novinarima, zatim otišao da se istušira, a policija ga je uhapsila u svlačionici.

- Uhapsili smo Davida Serena za zločin drugog seksualnog nasilja nad ženom - stoji u saopštenju policije.

Seren je, inače, odigrao 90 utakmica za El Salvador. Ima 34 godine i kratko je nastupao za Orlando u MLS. Potom je četiri godine nosio dres Hjustona za koji je odigrao preko 100 utakmica.

Inače je oženjen suprugom Delijom i ima četvoro dece, dok ništa kada je u pitanju napad nije poznato. Osim to da će igrač ostati u pritvoru dok se istraga nastavlja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!