SVE JE JASNO! Poznata sudbina Osmana Bukarija u Crvenoj zvezdi

Александар Илић
Aleksandar Ilić

06. 02. 2024. u 10:17

OSMAN Bukari, fudbaler Crvene zvezde, bio je nadomak prelaska u MLS ligu, tačnije Los Anđeles galaksi, a sada je njegova sudbina poznata.

СВЕ ЈЕ ЈАСНО! Позната судбина Османа Букарија у Црвеној звезди

FOTO: Tanjug/AP

Kako su juče pisale "Novosti", Osman Bukari bio je na pragu Los Anđeles galaksija, koji je za njega nudio 10.000.000 evra, međutim, kako je crveno-belima titula prioritet, vezista je mogao da napusti Zvezdu samo u slučaju da skauting služba na čelu sa Markom Marinom pronađe adekvatnu zamenu za reprezentativca Gane.

Kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, crveno-beli su svesni činjenice da u budućnosti možda neće dobiti ovakvu ponudu za Bukarija, ali odlučili su da odbiju "ponudu koja se ne odbija", a prelomno je bilo to što je stručni štab Vladana Milojevića označio hitronogog vezistu kao ključnog igrača u osvajanju nove titule u domaćem prvenstvu.

Bukari je igrač koji pravi ogromnu razliku na terenu i u Zvezdi ne žele da u nastavak sezone uđu oslabljeni.

Tutula u domaćem prvenstvu za crveno-bele je prioriret jer ih u slučaju osvajanja iste samo plej-of deli od novog ciklusa Lige šampiona koja u septembru kreće u novom formatu sa uvećanim bonusima.

Podsetimo, crveno-beli su ranije poručili da nijedan igrač ne može da ode ako bi to ugrozilo osvajanje titule.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!