PARTIZAN U PROBLEMU PRED RADNIČKI: Dva važna igrača propuštaju duel sa Kragujevčanima

Novosti online

15. 12. 2023. u 15:54

FUDBALERI Partizana pokušaće protiv kragujevačkog Radničkog da se vrate na pobednički kolosek nakon što u prošlom kolu poraženi u Nišu od Radničkog (2:1).

ПАРТИЗАН У ПРОБЛЕМУ ПРЕД РАДНИЧКИ: Два важна играча пропуштају дуел са Крагујевчанима

FOTO: FK Partizan

Očekivanja od duela sa timom Feđe Dudića u Humskoj izneo je trener crno-belih Igor Duljaj.

- Slika na terenu je bila sasvim drugačija. Imaju odličnog trenera koji ne odstupa od svoje igre. To smo videli. Posebno protiv TSC-a kad su odigrali nerešeno. I mi i oni imamo oscilacije... Imamo sreću, i Radnički i mi, da ćemo igrati na odličnom terenu, tako da postoje svi uslovi da se prikaže dobar fudbal. Očekujem otvorenu utakmicu i da će svi imati šta da vide, posebno oni koji vole i poštuju Partizan - rekao je Duljaj.

On je istakao da ga zanima samo sportska priča, tačnije da gleda samo svoju ekipu.

- Nama je najvažnija sportska priča, da se mi koncetrišemo na nas. Meni je najvažnija moja ekipa i kako ćemo mi da izgledamo, zato nećemo da se bavimo drugim stvarima. Tako smo i napravili neki uspeh, dobru igru, na neki način uspeli da vratimo navijače Partizana. Dakle, samo sportska priča, to nas vraća.

Partizan će protiv Radničkog igrati bez štopera Mihajla Ilića koji zbog kartona propušta utakmicu.

- Znate kako, da je to neki igrač koji je u napadu, onda imate dovoljno igrača koji mogu da popune tu poziciju. Ovo je specifična pozicija. Mihajlo je praktično odigrao sve utakmice. Ali koga nema bez njega se mora, tako da ću na poslednjem treningu da vidim ko može. Zašto to kažem? Zato što su nam se na poslednjem treningu dogodile dve situacije da su se dva igrača žalila na povredu, tako da smo bez Medine i bez Živkovića i putovali u Niš, jer su na poslednjem treningu osetili bol. Nadam se da će svi da budu zdravi, pa da vidim. U principu u glavi znam ko će da igra, ali da sačekamo.

Osim mladog štopera van stroja biće i Frank Kanute.

- Kanute je tražio izmenu. Povređen je i neće sutra da igra. Povredio je koleno, koji je to stepen povrede u ovom trenutku ne mogu da kažem. Meni je svaki igrač bitan.

Za kraj je istakao da ne razmišlja o večitom derbiju koji je na programu u sredu od 18 časova.

- Derbi niko ni ne spominje, niti se razmišlja o tome. Prva sledeća utakmica je najvažnija. Igrači jedva čekaju da istrče na teren - zaključio je Duljaj.

Utakmica Partizan - Radnički igra se u subotu od 18.30.

BONUS VIDEO: Izlazak na teren fudbalera Radničkog i Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)