ZVEZDA ZAVRŠILA UČEŠĆE U LIGI ŠAMPIONA: Majstorija Šljivića obeležila duel omladinaca crveno-belih i Sitija (VIDEO)

Č. V.

13. 12. 2023. u 15:53

OMLADINCI FK Crvena zvezda takmičenje u Ligi šampiona okončali su remijem sa Mančester sitijem sa 2:2 u utakmici 6. kola koja je odigrana na stadionu Voždovca.

ЗВЕЗДА ЗАВРШИЛА УЧЕШЋЕ У ЛИГИ ШАМПИОНА: Мајсторија Шљивића обележила дуел омладинаца црвено-белих и Ситија (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Izabranici Nenada Milijaša su do prednosti stigli u 20. minutu preko Jovana Šljivića. Vezista crveno-belih postigao je fantastičan pogodak. Sjajno je šutirao iskosa sa leve strane i poslao loptu u rašlje gola koji je čuvao Džordž Mari-Džons.

Gosti su do izjednačenja stigli u 36. minutu preko Eštona Mira. Zvezda je ipak sa prednošću otišla na odmor. Igrao se 41. minut kada je Andrija Maksimović dobru akciju krunisao golom.

U drugom poluvremenu bilo je prilika na obe strane. Rezultat se nije menjao sve do 76. minutu kada je Mančester siti drugi put na utakmici stigao do izjednačenja. Farid Alfa-Rupret je umakao odbrani domaćeg tima i uspeo je da savlada Vuka Draškića.

Mogli su crveno-beli veoma brzo da vrate vođstvo, ali je šut koji je Šljivić uputio glavom zaustavila stativa. Prednost domaćem timu treći put na meču mogao je da donese i Markočević, no nije bio precizan.

Do kraja utakmice golova nije bilo, pa su ekipe morale da se zadovolje podelom bodova u utakmici koja nije imala rezultatski značaj.

Zvezda je učešće u Ligi šampiona završila na trećem mestu na tabeli sa četiri boda, dok su "građani" prvi sa 14.

BONUS VIDEO: Trening fudbalera Crvene zvezde pred duel sa Mančester sitijem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)