"DOĐI NA UTAKMICU - PONESI ŠAL": Poruka navijača Zvezde pred meč sa Mančester sitijem

Novosti online

11. 12. 2023. u 21:09

CRVENA zvezda poslednju utakmicu u Ligi šampiona igra protiv aktuelnog prvaka Evrope, Mančester sitija. Navijači šampiona Srbije imali su poruku za sve koji dođu na stadion "Rajko Mitić".

ДОЂИ НА УТАКМИЦУ - ПОНЕСИ ШАЛ: Порука навијача Звезде пред меч са Манчестер ситијем

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, "delije" su poručile da svi na ovaj meč ponesu šal i tako naprave sjajnu atmosferu na tribinama najvećeg našeg stadiona.

- Na utakmici sa Mladosti iz Lučana, sever je prelepo izgledao sa šalovima. Najstarija i najefektnija "koreografija", koja zavisi od svakog čoveka koji dođe na utakmicu. Mnogo puta smo radili zahtevne stvari na nivou celog stadiona, tako da smatramo da će ovo biti lak izazov za sve Zvezdaše koji dođu da gledaju Zvezda - Mančester Siti. Dođi na utakmicu ponesi šal! - napisale su "delije".

Podsetimo, utakmica Crvena zvezda - Mančester siti na programu je u sredu od 18.45. U prvom meču ovih rivala u Engleskoj slavili su "grđani" sa 3:1.

BONUS VIDEO: KOREOGRAFIJA ZA PAMĆENjE: Ovo su "delije" uradile pred Zvezda - Lajpcig u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)