NA OVO JE MISLIO TRENER PARTIZANA: Evo u kom stanju je teren FK Radnički pred gostovanje crno-belih (FOTO)

Novosti online

10. 12. 2023. u 20:05

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je danas da očekuje tešku utakmicu po nezgodnom terenu u Nišu protiv Radničkog a sada je i jasno zbog čega je on poseban akcenat stavio na teren.

НА ОВО ЈЕ МИСЛИО ТРЕНЕР ПАРТИЗАНА: Ево у ком стању је терен ФК Раднички пред гостовање црно-белих (ФОТО)

FOTO: AP

- Video sam da nema niko da zaštiti kolege koji su rekli da u decembru ne može da se igra fudbal. Oni nisu mislili da na minus 12 ne može da se igra, nego da tereni nisu adekvatni. Ako je teren dobar, ima grejače, hibrid, nema problema, a ako nemate uslove, kako ćemo mi i Radnički da pokažemo kvalitetan fudbal? - rekao je Duljaj.

- Uvek je lakše timu koji se brani da igra na takvom terenu nego ekipi koja želi da ide na pobedu i igra od noge do noge. Ovo nije opravdanje ili alibi, želim da zaštitim kolege koji su rekli ono što svi misle, da nemamo adekvatne terene, a ako hoćemo da igramo fudbal, moramo da ih imamo - dodao je trener "crno-belih".

Navijači crno-belih koji su imali priliku da vide kako izgleda teren na "Čairu" dele po društvenim mrežama fotografije na kojima se vidi veliko blato na igralištu.

Evo i kako teren izgleda:

Podsetimo, utakmica Radnički Niš - Partizan igra se u ponedeljak od 16 sati, uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)