MAROTA POTVRDIO: Želimo da produžimo ugovor sa Lautarom Martinezom

Novosti online

07. 12. 2023. u 14:06

Izvršni direktor Intera Đuzepe Marota izjavio je danas da milanski klub nudi produženje ugovora argentinskom fudbalskom reprezentativcu Lautaru Martinezu, prenose italijanski mediji.

МАРОТА ПОТВРДИО: Желимо да продужимо уговор са Лаутаром Мартинезом

FOTO: Tanjug/AP

Martinez (26) je u Inter stigao 2018. godine iz Rasinga za oko 25 miliona evra. On ima ugovor sa milanskim klubom do 30. juna 2026. godine, a ove sezone je postigao 15 golova na 19 utakmica u svim takmičenjima.

"Pokušavamo da produžimo ugovor sa Martinezom za još pet godina. Pregovaramo sa Lautarom, a dobra stvar je da on ima taj veliki osećaj pripadnosti ovom klubu, koji u modernom fudbalu zaista nije za potcenjivanje", rekao je Marota. Argentinski napadač je za Inter odigrao 257 utakmica i postigao je 117 golova. Sa milanskim klubom osvojio je pet trofeja.

Martinez je za reprezentaciju Argentine nastupio na 54 meča i 21 put se upisao u listu strelaca.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)