KAKVA UTAKMICA U BAČKOJ TOPOLI: Koškanje, crveni kartoni...

A. I.

03. 12. 2023. u 19:05

FUDBALERI TSC-a dočekali su Radnički iz Niša na stadionu u Bačkoj Topoli. Nakon mirnog prvog poluvremena u drugom, viđeno je dosta uzbuđenja i pobeda domaćina 1:0.

КАКВА УТАКМИЦА У БАЧКОЈ ТОПОЛИ: Кошкање, црвени картони...

FK TSC

Nakon poraza od Vest Hema u Ligi Evrope, fudbaleri TSC su samo tri dana kasnije imali težak zadatak da se u domaćem prvenstvu "vade" protiv Radničkog iz Niša,

Iako je domaćin važio za favorita, dosta je konkretniji bio tim sa juga Srbije, ipak do poluvremena mreže su mirovale.

U drugom periodu zaigrao je TSC znatno bolje, pretio često, ali su se dobro i organizovano branili igrači "Reala sa Nišave".

Kako se bližio meč kraju tako su rasle tenzije, te je  sredinom drugog dela meča nakon duela Miloša Cvetkovića i Nemanje Belakovića i nekih teških reči usledio kraći prekid i koškanje igrača oba tima.

Obojica su na kraju dobila javnu opomenu, a svega nekoliko minuta kasnije crveni karton dobio je član stručnog štaba Radničkog, Aleksandar Jovanović.

Kada su se strasti smirile, Ifet Đakovac pokazao je još jednom koliko je važan za domaće. Ušao je sa klupe i u 76. minutu zatresao mrežu Dragana Rosića za konačnih 1:0.

Mukama Nišlija tu nije bio kraj, drugi žuti karton u zaustavnom vremenu dobio je Vanja Ilić.

Zanimljivo je da je ovo prva pobeda TSC na domaćem terenu od 16. septembra kada su pobedili Železničar 6:3.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)