ČELSIJU SU POTREBNI GOLOVI: ''Plavci'' nude 120 miliona za jednog od najboljih napadača današnjice

Novosti online

27. 11. 2023. u 16:05

Fudbalski klub Čelsi spreman je da na kraju sezone ponudi Napoliju i do 120 miliona evra za nigerijskog napadača Viktora Osimena, prenosi britanski Dejli telegraf.

ЧЕЛСИЈУ СУ ПОТРЕБНИ ГОЛОВИ: Плавци нуде 120 милиона за једног од најбољих нападача данашњице

FOTO: EPA

Čelsiju je potreban vrhunski napadač, pošto londonski klub od početka sezone ima problema sa realizacijom. "Plavci" su ove sezone u Premijer ligi postigli 22 gola na 13 mečeva.

Britanski mediji navode da londonski klub ima dovoljno novca za realizaciju transfera već u januaru naredne godine. Međutim, najrealnija je opcija da Čelsi i Napoli dogovore transfer Nigerijca u ekipu sa "Stamford bridža" na kraju sezone.

Takođe, navodi se da Osimen želi da nastavi karijeru u Premijer ligi, pošto mu se sviđa projekat novog tima Čelsija.

Osimen (24) ima ugovor sa Napolijem do 30. juna 2025. godine. On je u klub iz Napulja stigao 2020. godine iz Lila. Ove sezone odigrao je 11 mečeva u svim takmičenjima i postigao je šest golova.

BONUS VIDEO: Italijani osvojili Dejvis kup, "azurima" dodeljen trofej u Malagi


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)