''NE DAJ BOŽE DA NAM ZAPADNE ALBANIJA...'' Dragan DŽajić otkrio koje reprezentacije ne bi voleo da vidi u grupi sa Srbijom na EP

Novosti online

26. 11. 2023. u 12:31

Biće to prvi put posle 24 godine da će naš nacionalni tim igrati na Evropskom prvenstvu, a predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić nije hteo da otkrije koga želi za rivala, ali jeste koga nikako ne bi voleo.

НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА НАМ ЗАПАДНЕ АЛБАНИЈА... Драган Џајић открио које репрезентације не би волео да види у групи са Србијом на ЕП

FOTO: FSS

- Svi imamo pravo na želje, ali želje su jedno, a realnost drugo. Koga god da dobijemo na žrebu je težak protivnik. Ne mogu ja sada da kažem samo ne Nemačka, Španija, Francuska... - rekao je Džajić za Sportal, pa nastavio:

- Teški su, ali su teški i Rumunija, ne daj, Bože, Albanija... Svi oni mogu da nam nanesu određeni problem. Mi treba da cenimo naše uspehe i naše igrače, ali nemojmo da precenjujemo. Moramo biti realni da bi uspeli da napravimo taj iskorak i korak napred - istakao je Džajić.

BONUS VIDEO:

Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)