TRENER VOJVODINE NAJAVLJUJE POBEDU: ''Mene protiv Crvene zvezde jedino interesuju tri boda, idemo na trijumf''

Novosti online

24. 11. 2023. u 14:52

Trener Vojvodine, Ranko Popović ulazi u duel protiv Crvene zvezde optimistično i najavljuje da će njegova ekipa ići na pobedu u utakmici 16. kola Superlige Srbije u subotu.

ТРЕНЕР ВОЈВОДИНЕ НАЈАВЉУЈЕ ПОБЕДУ: Мене против Црвене звезде једино интересују три бода, идемо на тријумф

S.B.

- Jedna lepa prilika za sve nas da se vidi ono što smo radili do sada i da vidimo nadogradnju svega što smo pokazali i da napravimo korak dalje. O Crvenoj zvezdi ne treba trošiti reči, to je tim koji igra u Ligi šampiona, imaju po barem dva igrača na svakoj poziciji i koji god sastav da izađe, to je ekipa koja se bori za titulu. Bilo bi lepo da mi imamo odgovor na sve to. Ako uzmemo u obzir kako su momci trenirali tokom ove dve nedelje, uz sve probleme kao što su bili uslovi za rad, ekipa mi je ostavila vrlo malo prostora za neku primedbu. Ko što uvek kažem, više volim da delima pokažemo na terenu, pa neka bude tako i sutra - rekao je Popović.

Novosađani na svom stadionu nisu pobedili Crvenu zvezdu punu deceniju.

- Mene taj podatak ne interesuje, jer ja u tih 10 godina nisam bio ovde. Ne želim da zvučim arogantno, jednostavno imam takmičarski stav i želim da idemo na pobedu. Bez ikakve uvrede, ja hoću da vratimo utakmici Vojvodina – Crvena zvezda epitet derbija i da oni od ove utakmice u budućnosti počnu da osećaju nelagodu kad god dolaze u Novi Sad. Statistika je tu, takva je kakva je, ali mi želimo da je promenimo, počevši od sutra.

Trener „lala“ je najavio da će njegov tim ići na pobedu bez obzira što je preko puta Zvezda.

- Mene jedino interesuju tri boda i jedino čime mogu da budem zadovoljan je pobeda. Ja sam za velika dela, a ona počinju malim stvarima, a to je za početak da izađeš na teren, da si svestan koga igraš i čiji grb braniš i kada na to dodaš sve ono zbog čega si počeo da igraš fudbal, da čekaš Crvenu zvezdu, onda je to sve zajedno jedan veliki motiv. Utakmica treba da bude praznik za oba kluba zbog svega što su uradili kroz istoriju. Sada je došao red na nas da i mi osvetlamo ime naše Vojvodine - rekao je Popović.

Utakmica 16. kola Superlige Srbije igra se u subotu od 16.00 na stadionu „Karađorđe“.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu