NE ISPLATI IM SE DA PRODAJU SEZONSKE: Ošta kazna za Novi Pazar, mnogo utakmica bez publike

Novosti online

23. 11. 2023. u 18:05

FUDBALERI Novog Pazara kažnjeni su pet utakmica igranja pred praznim tribinama, odluka je Disciplinske komisije FSS.

НЕ ИСПЛАТИ ИМ СЕ ДА ПРОДАЈУ СЕЗОНСКЕ: Ошта казна за Нови Пазар, много утакмица без публике

foto: FK Novi Pazar

Podsetimo, Novi Pazar je zbog ranijih incidenata bio pod uslovnom kaznom koja je aktivirana zbog incidenata u meču protiv Partizana.

- Disciplinska i Eticka komisija FSS je odlučila da Novom Pazaru aktivira uslovnu kaznu odigravanja pet prvenstvenih utakmica na svom stadionu bez prisustva publike, izrečenu pre više od mesec dana. Pazarci su tada zbog incidenata i, gotovo, jednočasovnog prekida utakmice sa Vojvodinom kažnjeni odigravanjem dve utakmice bez publike i još pet uslovno na godinu dana. Na drugom susretu bez publike protiv Partizana, odigranom 6. novembra kraj Jošanice, domaćini su učinili nove prekršaje i komisiji, koju vodi predsednik Ivan Nikolić, nije preostalo ništa drugo nego da opozove uslovnu kaznu, stoji u saopštenju sa disciplinskog organa.

Na teren im se stavljaju sledeći propusti:

- Meču sa crno-belima prisustvovalo je znatno više ljudi od broja (150, uključujući igrače i stručni štab obe ekipe), dozvoljenog prilikom odigravanja utakmica bez publike. Upravo su oni posle utakmice vređali i provocirali trenera Partizana Igora Duljaja, a prilikom izmene i pogrdno skandirali prvotimcu Beograđana, Birbasu Nathu. Pored ovoga zabeleženi su i neprihvatljivi postupci i transparenti sa jasnom političkom i verskom konotacijom, stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)