"VAŽNO JE DA U NEMAČKOJ NAPRAVIMO POMAK": Dragan DŽajić se oglasio posle velikog uspeha Srbije

Novosti online

19. 11. 2023. u 17:35

SRBIJA je ostvarila veliki uspeh plasiravši se na Evropsko prvenstvo posle 24 godine. Nakon utakmice sa Bugarskom oglasio se predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić.

ВАЖНО ЈЕ ДА У НЕМАЧКОЈ НАПРАВИМО ПОМАК: Драган Џајић се огласио после великог успеха Србије

FOTO: FSS

Nije prvi čovek našeg fudbala krio zadovljstvo zbog ovoga što su uradili selektor Dragan Stojković Piksi i njegovi izabranici.

- Drago mi je da posle 24 godine Srbija ide direktno na Evropsko prvenstvo. Ja sam i pre početka kvalifikacija rekao da neće biti lako, da više nema lakih protivnika. To se i obistinilo. Čestitam svima, stručnom štabu i igračima. Važno je da u Nemačkoj napravimo mali pomak u odnosu na Svetsko prvenstvo. Srpski fudbal ima dobre igrače i može to da bude bolje nego što je u sadašnjem trenutku - istakao je Džajić.

Podsetimo, Srbiji je odigrala nerešeno sa Bugarskom u Leskovcu (2:2), ali taj rezultat je bio dovoljan da se izbori plasman na EURO 2024.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)