FRAJBURG ''DEMOLIRAO'' TSC: Ekipa Žarka Lazetića se sa pet golova u mreži vraća za Bačku Topolu

Novosti online

09. 11. 2023. u 22:59

Fudbaleri TSC-a poraženi su na gostovanju Frajburgu rezultatom (5:0) u okviru 4. kola Lige evrope.

ФРАЈБУРГ ДЕМОЛИРАО ТСЦ: Екипа Жарка Лазетића се са пет голова у мрежи враћа за Бачку Тополу

Foto: Tanjug

Prvo poluvreme je prošlo u apsolutnoj nadmoći Frajburga, domaćini su šutnuli čak 14 puta na gol izabranika Žarka Lazetića, što su i krunisali pogotkom u 24. minutu golom Merlina Rela, koji je u završnici poluvremena pogodio i stativu. TSC za prvih 45 minuta nije uspeo niti jednom da šutne na gol nemačkog predstavnika.

Ako je prvo poluvreme prošlo u znaku Frajburga, šta tek treba reći za drugo. Domaćini su u nastavku postigli tri gola i pregazili srpskog predstavnika u Ligi evrope.

Igrao se 56. minut kada je Maksija Egeštajn duplirao prednost. Posle duplog pasa sa Grifom, Egeštajn je ušao u gol šansu i rutinski pogodio. Zatim je u 69. minutu Vajshaupt ukrao loptu u šesnaestercu neopreznom Đorđeviću, prošao po levoj strani pored štopera TSC-a i pogodio dalji ugao.

Završni udarac gostujućoj ekipi su zadali Žunior Adamu, on je u 80. minutu bio strelac uz asistenciju Egeštajna, da bi zatim u 92 minutu Doan pogodio za konačnih 5:0.

Vest Hejm je trenutno prvi sa 9 bodova, Frajburg takođe ima 9, treću poziciju zauzima Olimpijakos sa 4 osvojena boda, a Frajburg je poslednji sa 1 bodom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave