TREĆI SRBIN U BAJERNU: Aleksandar Pavlović potpisao četvorogodišnji ugovor sa nemačkim gigantom

Tanjug

01. 11. 2023. u 12:08

Mladi fudbaler srpskom porekla Aleksandar Pavlović potpisao je prvi profesionalni ugovor sa čelnicima Bajerna, saopštio je danas klub iz Minhena.

ТРЕЋИ СРБИН У БАЈЕРНУ: Александар Павловић потписао четворогодишњи уговор са немачким гигантом

Foto: FK Bajern Minhen

Kako se navodi, 19-godišnjak rođen u Minhenu potpisao je ugovor do juna 2027. godine.

Pavlović se najbolje snalazi na poziciji defanzivnog veziste, a prethodnog vikenda je debitovao za prvi tim Bajerna, kad mu je trener Tomas Tuhel dao šansu u finišu meča protiv Darmštata, koji je okončan pobedom šampiona Nemačke rezultatom 8:0.

"Aleksandar je naše dete, koje je ostvarilo san da zaigra u Bajernu. Mi kao klub želimo da imamo što više ovakvih priča", rekao je izvršni direktor bavarskog giganta Jan Kristijan Dresen.

Talentovani fudbaler je postao tek treći Srbin koji je zaigrao za prvi tim Bajerna, pre njega su to uspeli samo Radmilo Mihajlović i Miloš Pantović.

Pavlović ima srpsko poreklo i dvojno državljanstvo, nemačko i srpsko, a kako je najavljivano u medijima, radije bi u budućnosti igrao za Srbiju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)