REAL NE TREBA DA BRINE ZA BUDUĆNOST: "Kraljevići" uradili veliki posao, jedan od najboljih igrača produžio ugovor

Tanjug

31. 10. 2023. u 15:44

FUDBALER Reala i brazilski reprezentativac Vinisijus Žunior produžio je ugovor sa madridskom klubom do 30. juna 2027. godine, saopštio je ovog utorka vicešampion Španije.

РЕАЛ НЕ ТРЕБА ДА БРИНЕ ЗА БУДУЋНОСТ: Краљевићи урадили велики посао, један од најбољих играча продужио уговор

FOTO: Tanjug/AP

"Kraljevići" ovim potezom ne treba da brinu kada je u pitanju budućnost kluba. Ovaj 23-godišnjak je već sada jedan od najboljih igrača na svetu i tim Karla Ančelotija je uradio odličan postao.

U saopštenju nisu objavljeni finansijski detalji ugovora. Vinisijus je u Real stigao 2018. godine iz Flamenga za 45 miliona evra.

Brazilski fudbaler je za madridski klub do sada odigrao 235 utakmica i postigao je 63 trofeja, dok je sa Realom osvojio devet trofeja.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?