MEČ U SENCI TEŠKE POVREDE: Čukarički i Vojvodina podelili bodove u Superligi Srbije

Novosti online

29. 10. 2023. u 19:37

FUDBALERI Čukaričkog i Vojvodina odigrali su na Banovom brdu meč 13. kola Superlige Srbije u kome nije bilo pobednika - 2:2.

МЕЧ У СЕНЦИ ТЕШКЕ ПОВРЕДЕ: Чукарички и Војводина поделили бодове у Суперлиги Србије

M. Vukadinović

Ipak, osvim četiri gola, ovu utakmicu je obeležila i povreda fudbalera domaćeg tima Vojina Serafimovića.

On i Norman Kembel su se sudarili glavama u 40 minutu. Obojica su nakon tog neprijatnog duela završila na travi. Serafimović je na nosilima iznet sa terena i morao je da ode u bolnicu kako bi mu bila ukazana pomoć, dok je Jamajčanin sa zavijenom glavom nastavio meč.

Što se utakmice tiče on je idealno počeo za Novosađane. Igrao se 13. minut kada je Dejan Zukić zatresao mrežu "brđana". Samo tri minuta kasnije Aleksa Vukinović je duplirao prednost.

Čukarički je u 36. minutu preko Stefana Kovača uspeo da smanji rezultat. Pokušavao je domaćin da izbegne poraz i delovalo je da će ceo plen otići Vojvodini, ali da tako ne bude pobrinuo se rezervista Luter Sing koji je doneo izjednačenje timu Igora Matića.

Tim sa Banovog brda se posle ovog kola nalazi na šesto mestu sa 17 bodova, ekipa iz Novog Sada je na poziciji pet sa 18, ali ima meč više od "brđana".

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!