ZAISTA JE GOSPODIN POSEBNI: Morinjo je ovako odgovorio kritičarima i "teoretičarima zavera"

Novosti online

25. 10. 2023. u 19:32

ŽOZE Morinjo na nesvakidašnji način odgovorio je kritičarima koji su ga optužili da je namerno isključen na meču sa Moncom.

ЗАИСТА ЈЕ ГОСПОДИН ПОСЕБНИ: Морињо је овако одговорио критичарима и теоретичарима завера

Tanjug/AP

Teorije zavere kažu da je Morinjo namerno pocrveneo protiv Monce kako bi izbegao gostovanje Interu u narednom kolu Serije A.

- Mnogi idioti su rekli stvari koje samo idiot može da kaže. Još idiotskije je to što o tome govore neki iz sveta fudbala. Ja sam trener Rome, želim da budem sa svojim timom. Nažalost, desilo se ono što se desilo u poslednjem minutu meča protiv Monce. Ono zbog čega mi je žao je što neću moći da budem sa svojim igračima, poručio je Murinjo.

Murinjo je 'pocrveneo' gestikulirajući ka klupi Rafelea Padalina.

- Ne znam da li sam zaslužio crveni karton ili ne, ali mora biti isto za sve. Video sam druge trenere kako prave isti gest kao ja, drugi su to radili još gore stvari, ali za mene je to uvek ista priča. Imao sam korektan stav cele sezone, a sada sam isključen. Međutim, ako je takvo pravilo za mene, mora biti za sve.

Govorio je i o narednom protivniku, timu sa kojim je beležio sjajne rezultate, osvojio čak i Ligu šampiona - ekipi Intera.

- Igraćemo protiv tima koji po mom mišljenju treba da osvoji titulu sa 20 poena prednosti u odnosu na drugopasiranog. Da bismo igrali sa njima moraćemo da budemo na najvišem nivou. Pokušaćemo, ići ćemo tamo da igramo, ali prvi meč je sutra, i biće teško.

Murinjo je takođe govorio i o Romeluu Lukakuu.

- Lukaku će igrati. To je veoma teška, važna utakmica za nas, posebno bez Dibale i Pelegrinija. Lukaku mora da igra, dodao je Portugalac.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!