IZDAJA KOJA JE ZABOLELA UKRAJINCE! Fudbaler Šahtjora posle meča Lige šampiona pobegao u Rusiju

Novosti online

23. 10. 2023. u 13:14

Aleksandar Rosputko, ukrajinski fudbaler, definitivno je otišao u Rusiju i napustio klub Šahtjor, potvrdio je njegov otac Jurij.

ИЗДАЈА КОЈА ЈЕ ЗАБОЛЕЛА УКРАЈИНЦЕ! Фудбалер Шахтјора после меча Лиге шампиона побегао у Русију

FOTO: Tanjug/AP

Rosputko je napustio mladi tim Šahtjora posle utakmice protiv Antverpena u omladinskoj Ligi šampiona i nije se javljao nikome u klubu.

Informacije o tome da je Aleksandar otišao u Rusiju potvrdio je njegov otac Jurij.

- Ne mogu da kažem razlog zbog kog je Saša otišao iz Šahtjora. Samo mogu da kažem da će biti bezbedniji u Rusiji - naveo je Jurij.

On je reagovao i na medijske spekulacije o traženju političkog azila.

- Ne, nije tačno da je tražio politički azil. Samo je podneo zahtev za pasoš Rusije, kao što je to ranije uradio u Donjecku.

Povratak fudbalu, zasad, nije opcija.

- Nijedan klub ne treba da se nada Saši u ovom trenutku. Veoma je umoran od svega, mora da odmori. Videćemo - istakao je otac Jurij.

Valerij Misnikov, prvi trener mladog fudbalera, rekao je da je Rosputko napustio Ukrajinu zbog patriotskih razloga.

- On je rođen u Gorklovki, u Donjeckoj Narodnoj Republici. On je sjajan igrač, uvek je bio lider, čak i kada je bio mali, jasno je da se radi o velikom talentu - istakao je Misnikov.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije