SITI UMALO DA DOŽIVI ČETVRTI KIKS U NIZU U ENGLESKOJ! Šampion Premijer lige "preživeo" dramu sa Brajtonom

Novosti online

21. 10. 2023. u 18:18

Mančester siti se vratio na čelo tabele Premijer lige, ali rezultati koje u poslednje vreme ostvaruje ekipa Pepa Gvardiole ne ulivaju baš mnogo optimizma navijačima "građana".

СИТИ УМАЛО ДА ДОЖИВИ ЧЕТВРТИ КИКС У НИЗУ У ЕНГЛЕСКОЈ! Шампион Премијер лиге преживео драму са Брајтоном

FOTO: Tanjug/AP

Na domaćoj sceni, Siti je seriju loših rezultata počeo 27. septembra porazom do Njukasla u Liga kupu (1:0), potom je u Premijer ligi izgubio i od Vulverhemptona (2:1) i od Arsenala (1:0), da bi u subotu, na svom terenu, strepeo do poslednjeg trenutka:


Utakmica Mančester siti - Brajton završena je uz 2:1 na semaforu, ali i napetost u završnici jer je domaćin u sudijskoj nadoknadi vremena ostao bez isključenog Akanđija (VIDEO), a gost dao sve od sebe da izbori remi.


Ipak, golovi Alvareza u 7. minutu posle lepe akcije i još boljeg šuta (VIDEO), te Holanda sa distance u 19. (VIDEO) bili su dovoljni za trijumf "građana", čija se mreža zatresla u 73. minutu, kada je to učinilo 20-godišnje pojačanje Brajtona iz Barselone, Ansu Fati (VIDEO).

Posle ovog uspeha, Mančester siti iz devet utakmica ima 21 bod, jedan više od Liverpula koji je privremeno bio prvi usled popodnevne pobede u gradskom derbiju nad Evertonom.

Ipak, i jednu i drugu ekipu mogu da prestignu londonski klubovi, Totenhem i Arsenal, koji imaju po 20 bodova, ali i po meč manje.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024