DUŠAN TADIĆ IMA "PROBLEM" SA "PUKNI ZORO"! Evo šta smeta kapitenu Srbije u vezi sa pesmom koja je puštena posle pobede nad Crnom Gorom

Novosti online

20. 10. 2023. u 20:21

Fudbalska reprezentacija Srbije je u kvalifikacijama za EURO 2024 došla na korak od svog cilja, a posle meča "orlova" sa Crnogorcima strelac trećeg gola za našu nacionalnu selekciju, kapiten "orlova" Dušan Tadić, dao je vrlo zanimljivu izjavu.

ДУШАН ТАДИЋ ИМА ПРОБЛЕМ СА ПУКНИ ЗОРО! Ево шта смета капитену Србије у вези са песмом која је пуштена после победе над Црном Гором

Screenshot

Podsetimo, Srbija je posle fudbalskog trilera pobedila Crnu Goru, posle čega je dospela u situaciju da joj je i bod u poslednjem kolu protiv Bugarske dovoljan za plasman na Evropsko prvenstvo.

Crna Gora se, sa druge strane, nadala da će pred svoja dva završna meča (dosad je odigrala utakmicu manje od Srbije) pobedom na Marakani prestići "orlove", ali - u toj nameri nije uspela.

Tadić je, pred odlazak sa stadiona "Rajko Mitić", govorio o mnogim temama, a "Novosti" vam ovoga puta izdvajaju jednu vrlo zanimljivu.

Nasmejan, iako je najpre rekao "da ima jednu zamerku" vezanu za pesmu "Pukni zoro", koja je sa razglasa "Marakane" puštena posle pobede nad Crnogorcima, ovako je objasnio gde je "problem":

- Najbitnije je da smo pobedili. Eto, imam samo jednu zamerku: to što na kraju, kad je bilo ono "Pukni zoro" ... Moralo je to jače! Da se pojača muzika. Eto, to smo se malo zezali, reko' mora još jače da se pojača. Tako da... nadam se da sledeći put kada budemo igrali, kada pobedimo, da se to pojača malo, da se "zagreje" (atmosfera) - istakao je Dušan Tadić, koji je, poput ostalih srpskih reprezentativaca, naravno, oduševljen pesmom koja je počela da se pušta na razglasu posle pobeda "orlova".

A evo i kako je to njegovo šaljivo obraćanje, a ipak i iz duše, jer je zaista poželeo da "Pukni zoro" baš "grmi" stadionom, izgledalo:

Sledeći meč Srbija igra 19. novembra, u Leskovcu protiv Bugarske, no i pre toga bi mogla da obezbedi plasman na Evropsko prvenstvo, prvi put od 2000. godine, i to ako tri dana ranije Crna Gora ne pobedi Litvaniju.

A ako "orlovi" izbore plasman na EURO 2024, nema sumnje da će "grmeti" pomenuta pesma, sa pravom.

 

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu