PIKSIJU SE OVO BAŠ NEĆE SVIDETI: UEFA uvela bitnu promenu pred Evropsko prvenstvo

Novosti online

18. 10. 2023. u 22:30

VELIKA promena uvedena je pred UEFA evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a nema sumnje da će selektorima znatno otežati posao.

ПИКСИЈУ СЕ ОВО БАШ НЕЋЕ СВИДЕТИ: УЕФА увела битну промену пред Европско првенство

FOTO: Tanjug/AP

Obradovalo je sve kada je na Svetskom prvenstvu reprezentacijama dozvoljeno da povedu 26 igrača, a umesto toga UEFA je propise vratila na pređašnje.

Dragan Stojković Piksi bio je najglasniji pobornik toga da na Mundijal krene 26 fudbalera, za njegove apele imali su sluha u FIFA, ali... Tada se igralo u drugačijim uslovima, koji su dosta više iscrpljivali igrače.

Dok je sada, prema navodima medija iz Engleske UEFA odlučila da pravila vrati na staro - odnosno da svaka selekcija na Euro 2024. može da računa na 23 igrača.

Podsećamo, reprezentacija Srbije nalazi se na pragu plasmana na prvi EURO još od 2000. godine, a kako bi overili vizu za Nemačku treba im barem jedan bod iz poslednjeg meča kvalifikacija, koji će u novembru odigrati sa Bugarskom u Leskovcu.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)