"POVIJESNA SRAMOTA SRBA": Hrvati se smejali debaklu "orlića" u Engleskoj, pa dobili šamar od koga obrazi baš bride

Novosti online

13. 10. 2023. u 08:50

HRVATSKI mediji kao da su se utrkivali ko će više da ismeva mladu reprezentaciju Srbije, koja je izgubila 9:1 od vršnjaka iz Engleske.

ПОВИЈЕСНА СРАМОТА СРБА: Хрвати се смејали дебаклу орлића у Енглеској, па добили шамар од кога образи баш бриде

Foto: Profimedia

Večernji.hr je dao naslov Englezi 'demolirali' Srbiju: Rezultat za povijesnu sramotu. Javnost u šoku.

- Na gostovanju u Engleskoj, reprezentacija Srbije u starosti do 21 godine izgubila je s visokih 9:1. Na početku utakmice su poveli pogotkom Vladimira Lučića u 27. minuti, ali ubrzo je došlo poravnanje rezultata i 'brodolom' mlade reprezentacije. Srbija je  šokirana ovakvim ishodom utakmice te traže odgovore i razloge neverojatno lošega rezultata mlade reprezentacije - piše "Večernji.hr"

Ni "Indeks.hr" nije bio ništa blaži sa naslovom "Debakl mlade Srbije. Protiv Engleza doživjeli najveću sramotu u povijesti". I ne samo to, stavili su sliku mladog reprezentativca Engleske i igrača Liverpula Harija Eliota kako nišani posle postignutog gola. 

Foto AP

 

Sportklub na hrvatskom je bio nešto blaži od ostalih "Neviđena blamaža mladih Srba, od Engleske izgubili – 9:1!?"

- Mlada fudbalska reprezentacija Srbije doživela je težak poraz od vršnjaka iz Engleske u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo U21. Utakmica na stadionu premijerligaša Notingem Foresta, završena je pobedom Engleske 9:1 (3:1)! Ovakva se katastrofa u Srbiji ne pamti - piše Sportklub.

I taman u trenutku dok su se utkrivali sa ismevanjem srpske katastrofe, stizali su novi članci u komšijske medije i šamar od Turaka usred Hrvatske 0:1. Obrazi i te kako bride, Evropsko prvenstvo je pod upitnikom, kockasti ne liče na reprezentaciju iz prethodnih godina, pa je bolje da se bave svojim dvorištem.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)