BAHAR GA PRECRTAO, A SAD I OVO... Zvezdino pojačanje u problemu iz koga će se teško izvući

Novosti online

11. 10. 2023. u 11:39

Crni dani za vezistu Crvene zvezde, Barak Bahar ga je precrtao, a sad ima i veliki problem...

БАХАР ГА ПРЕЦРТАО, А САД И ОВО... Звездино појачање у проблему из кога ће се тешко извући

Foto arhiva VN

Edmundo Ado prolazi kroz težak period. FIFA je obelodanila spor između fudbalera i moldavskog Šerifa, pokrenut 7. jula 2023. godine, odnosno dve nedelje posle promocije Ada u Ljutice Bogdana, a prema odluci fudbalskog tribunala igrač će klubu iz Tiraspolja morati da plati 1.224.693 evra kao naknadu za kršenje ugovora bez opravdanog razloga, uz pet posto godišnje kamate.

U presudi je takođe navedeno da Spartak iz Subotice, klub u koji je vezista prešao, snosi solidarnu odgovornost za isplatu (odnosno da ima moralnu odgovornost s obzirom na to da je igrač po kršenju ugovora iz moldavskog tima stigao upravo u redove superligaša).

Delimičnu utehu za Ada može da predstavlja odluka suda u njegovu korist kada su u pitanju neisplaćene obaveze Šerifa, pa će sadašnjem igraču Zvezde na konto leći 35.000 evra od Šerifa.

Pomenutim odlukama prethodio je spor u kojem su predstavnici moldavskog kluba istakli da je igrač u junu 2022. godine otišao u Ganu usled reprezentativnih obaveza, a da mu je 17. juna ustanovljena povreda desnog butnog mišića. Kako se fudbaler nije vratio u predviđenom terminu, 23. juna mu je poslata opomena posle koje je kao novi termin povratka definisan 27. 6, ali se Ado ni tada nije pojavio u Tiraspolju i čitava farsa trajala je do 29. septembra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona