DAN PRED UKRAJINCE: Prijem za futsalere Srbije kod gradonačelnika Vranja

Novosti online

05. 10. 2023. u 14:50

GRADONAČELNIK Vranja dr Slobodan Milenković i član Gradskog veća Nenad Đorđević priredili su prijem za direktora futsal selekcija FSS Bojana Pavićevića, selektora futsal reprezentacije Dejana Majesa i igrače. Gradonačelnik je gostima poželeo srdačnu dobrodošlicu, ističući veliko zadovoljstvo zbog boravka futsal reprezentacije u Vranju.

ДАН ПРЕД УКРАЈИНЦЕ: Пријем за футсалере Србије код градоначелника Врања

FOTO: FSS

- Vaša utakmica u Vranju biće pravi spektakl za naše sugrađane. Veoma mi je drago zbog decentralizacije sportskih događaja i prilike da i mi ovde gledamo sport na vrhunskom nivou. U Sportskoj hali u Vranju je nedavno kompletno zamenjen parket prema svim propisanim standardima, pa se nadam da su vam uslovi dobri, kako za održavanje treninga, tako i za utakmicu koja vam predstoji. Grad Vranje ulaže značajna sredstva u sportsku infrastukturu, jer smatramo da je to jedna od prioritetnih oblasti, pre svega, za pravilan rast i razvoj naših najmlađih sugrađana. Ponosni smo na naš klub KMF Vranje i lokalna samouprava je uvek tu da pruži svu potrebnu podršku istakao je  gradonačelnik.

Bojan Pavićević, direktor futsal selekcija FSS, zahvalio se na prijemu i istakao da su im uslovi boravka u Vranju odlični.

- Vaš klub malog fudbala jedan je od najboljih u Srbiji i mi imamo izuzetnu saradnju. Utakmica sa Ukrajinom je najbitnija u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i drago mi je što se održava u Vranju. Očekujem podršku publike, a znam da je u vašem gradu to uvek na izuzetnom nivou - dodao je Pavićević.

Utakmica futsal reprezentacije Srbije sa Ukrajinom na programu je u petak, 6. oktobra, od 18 sati u Sportskoj hali u Vranju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)