ITALIJANI NAJAVILI BOMBU: Konte se vraća u Seriju A

Tanjug

03. 10. 2023. u 13:45

Žoze Morinjo je na tankom ledu u Romi i uskoro bi mogao da dobije otkaz.

ИТАЛИЈАНИ НАЈАВИЛИ БОМБУ: Конте се враћа у Серију А

FOTO: AP

Iako je Roma za vikend pobedila Frozinone, Portugalac nije siguran na klupi "vučice", prenose italijanski mediji. 

Morinjo beleži svoj najgori ligaški start u karijeri, Roma je tek 13. na tabeli sa osam osvojenih bodova, zbog čega se i spekuliše o rastanka.

Zamena za Morinja, po treći put u njihovim karijera, jeste - Antonio Konte!

Italijan je bez posla otkako se rastao sa Totenhemom u martu ove godine, a letos je bio u igri za klupu Pari Sen Žermena, spekulisalo se i o povratku u Juventus, ali to su bile samo glasine.

Konte je provereno ime u Italiji, osvajao je titule sa Juventusom i Interom, bio je selektor, tako da su tu svi preduslovi i za klupu Rome.

Zanimljivo, ovo bi bio treći put da Konte dođe posle Morinjovih ruševina. Prvi put se to dogodilo u Čelsiju, Morinjo je svoj šampionski tim rasturio u sezoni 2015/16, a privremeno do leta i Konteovog dolaska na klupi je bio Gus Hidink. Konte je došao u Čelsi na leto 2016. i osvojio je titulu u svojoj prvoj sezoni. 

Nakon toga, Konte je došao posle Morinja i u Totenhem. Portugalac je Sparse vodio od novembra 2019. do aprila 2021. godine, nije se proslavio, a ubrzo je situaciju opet došao da spasava Konte, novembra 2021. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)