"MARAKANA ĆE BITI PUNA PROTIV RADNIČKOG!" Novajlija Crvene zvezde iz Južne Koreje ne može da dočeka meč sa Nišlijama

Novosti online

28. 09. 2023. u 17:40

Fudbaleri Crvene zvezde i Radničkog iz Niša odigraće meč 10. kola Superlige Srbije, a novajlija u crveno-belom dresu In Bom Hvang jedva čeka da istrči na teren pred Zvezdine navijače.

МАРАКАНА ЋЕ БИТИ ПУНА ПРОТИВ РАДНИЧКОГ! Новајлија Црвене звезде из Јужне Кореје не може да дочека меч са Нишлијама

FOTO: Tanjug/AP

- Iskreno, jedva čekam da istrčim na Marakanu i da zaigram pred Zvezdinim navijačima. Slušao sam mnogo priča i gledao klipove kako navija Zvezdina publika, a deo toga sam osetio na meču protiv Čukaričkog. Ipak, Marakana je nešto posebno i verujem da će atmosfera biti sjajna, te da će navijači ispuniti tribine. Očekuje nas teška utakmica, upoznajemo se sa Radničkim i sa onim što nam preti od njih, ali smatram da smo najkvalitetniji tim u prvenstvu i da svaki rezultat mora isključivo od nas da zavisi. Jedva čekam utakmicu - počeo je Hvang.

 U fokusu je isključivo naredna utakmica. 

 - Pozivam navijače da dođu protiv Radničkog i da pobedom napravimo uvertiru za Jang Bojs. Znam da svi govore samo o toj utakmici, ali je i Superliga važna i moramo da budemo na visini zadatka. Potpuno smo fokusirani na Radnički, ne dozvoljavamo da se govori o bilo čemu drugom, tako da verujem da ćemo uz veliku podršku uspeti da zabeležimo pobedu i što je jednako važno, da kvalitetom fudbala zadovoljimo publiku.

 Hvang se u Zvezdi oseća kao kod kuće. 

- Sjajno sam se uklopio u tim, zaista su me svi prihvatili na najbolji mogući način. Uverio sam se na delu koliko je Zvezda veliki klub, ali tek očekujem spektakularne utakmice. Ono čime sam posebno oduševljen su ljudi u klubu, ali i navijači. Imali smo sjajnu podršku protiv Čukaričkog, verujem da će u subotu biti još bolje - podvukao je Hvang. 

BONUS VIDEO: JUNAK MUNDOBASKETA: Aleksa Avramović o novoj sezoni KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)