''HOLAND, KEJN, MITROVIĆ'' Trener Arsenala uvrstio srpskog napadača u odabrano društvo

Novosti online

27. 09. 2023. u 12:38

Menadžer Arsenala Mikel Arteta izjavio je da londonski klub ne razmišlja o kupovini napadača u zimskom prelaznom roku, prenosi Skaj sports.

ХОЛАНД, КЕЈН, МИТРОВИЋ Тренер Арсенала уврстио српског нападача у одабрано друштво

Foto: Profimedia

Arsenal je postigao 11 golova na šest utakmica Premijer lige ove sezone, a londonski klub je peti na tabeli engleskog prvenstva sa 14 bodova.

- Postoje razni načini za postizanje golova, a mi postižemo golove. Ali trebalo je da postignemo mnogo više iz šansi koje smo napravili - rekao je Arteta.

Pojedini britanski mediji objavili su pre nekoliko dana da je Arsenal zainteresovan za fudbalera Brentforda Ajvana Tonija, koji je zbog klađenja suspendovan do januara naredne godine.

- Uopšte ne razmišljamo o tome. Imamo zaista dobre igrače u napadu. Tačno je da sada imamo problema sa povredama. Nastavićemo sa igračima koje imamo - naveo je Arteta.

On je na kraju odgovorio na pitanje da li su klasični napadači, popularne "devetke" izbačene iz fudbala.

- To se vraća. Postoji par takvih igrača kada gledate Harija Kejna, Erlinga Holanda, Ajvana Tonija, Aleksandra Mitrovića. Imate primere igrača koji postižu mnogo golova - zaključio je Arteta.

BONUS VIDEO: DULjAJ POSLE POBEDE: Rekao sam igračima da nam je ovo utakmica godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)