SMENE U FSS: Otkaz glavnom čoveku za suđenje, već je poznat i njegov naslednik

Tanjug

27. 09. 2023. u 10:07

Odbor za hitna pitanja FSS zameniće predsednika Sudijske komisije.

СМЕНЕ У ФСС: Отказ главном човеку за суђење, већ је познат и његов наследник

FOTO: M. Vukadinović

FSS će u četvrtak smeniti aktuelnog predsednika Dejana Filipovića, a na njegovo mesto će imenovati njegovog imenjaka Santrača.

Smena dolazi nekoliko dana nakon drame u vezi sa imenovanjem Srđana Jovanovića za sudiju 171. "večitog" derbija.

"Očekivana promena u vrhu najodgovornije komisije Fudbalskog saveza Srbije dolazi kao plod pojačanog pritiska Crvene zvezde. Iz kancelarije šampiona Srbije, poslednjih dana, odapet je niz strelica ka Dejanu Filipoviću, presudnih za definitivno ozvaničenje promene na vrhu", prenosi Sportklub.

Pre Zvezde, Filipovića su kritikovali i iz redova Partizana, a njegovu ostavku je zahtevao sportski direktor crno-belih Ivica Kralj.

Što se tiče Dejana Santrača, koji će preuzeti Filipovićevu funkciju, on je trenutno aktuelni zamenik gradonačelnika Vršca.

Po okončanju sudijske karijere radio je u nekoliko klubova, poput Železničara iz Pančeva, Vršca, Smedereva, a na početku Filipovićevog mandata 2021. bio mu je jedan od najbližih saradnika.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!