SANČO NAPUŠTA JUNAJTED: Krilni napadač se vraća na mesto uspeha?

Tanjug

26. 09. 2023. u 22:43

FUDBALSKI klub Borusija ozbiljno razmatra mogućnost da već u zimskom prelaznom roku u tim iz Dortmunda vrati igrača Mančester junajteda Džejdona Sanča, prenose nemački mediji.

САНЧО НАПУШТА ЈУНАЈТЕД: Крилни нападач се враћа на место успеха?

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

"Milioneri" su 2021. godine prodali engleskom klubu krilnog napadača za 90 miliona evra. On se pre nekoliko meseci posvađao sa menadžerom "crvenih đavola" Erikom Ten Hagom, koji je izjavio da se engleski fudbaler ne zalaže na treninzima.

Sančo je izvređao Ten Haga na društvenim mrežama, ali je posle nekoliko dana obrisao svoju objavu. Međutim, ovaj 23-godišnjak je odbio da se izvini holandskom stručnjaku, koji je zabranio Džejdonu da trenira sa prvim timom.

"Bild" prenosi da su čelnici Borusije zainteresovani da vrate Sanča u Dortmund. On je za Borusiju odigrao 137 utakmica i postigao je 50 golova uz 64 asistencije.

- Čelnike Borusije brine Džejdonovo ponašanje, a posebno njegovo igranje video igara do kasnih jutarnjih sati zbog čega je već nekoliko puta zakasnio na trening Junajteda - naveo je izvor blizak čelnicima kluba za "Bild".

Mančester junajted navodno traži 60 miliona evra obeštećenja za Sanča, koji je za klub sa "Old traforda" odigrao 82 meča i 12 puta se upisao u listu strelaca.

BONUS VIDEO: CRVENO-BELA ERUPCIJA U MANČESTERU Reakcija "delija" kada je Zvezda povela protiv Sitija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)