KAKO ĆEŠ IZAĆI NA ULICU? Bivši selektor Srbije se obrukao kao nikad niko

Novosti online

22. 09. 2023. u 08:55

Zrinjski je napravio čudo na startu grupne faze Konferencijske lige pošto je savladao AZ Alkmar posle preokreta - od 0:3 do 4:3 - ispisavši tako istoriju fudbala u Bosni i Hercegovini. Ovo je prvi put da neki klub iz BiH učestvuje u grupnoj fazi nekog od tri UEFA takmičenja, a već na debiju upisali su i pobedu koja će se pamtiti decenijama!

КАКО ЋЕШ ИЗАЋИ НА УЛИЦУ? Бивши селектор Србије се обрукао као никад нико

Foto: M.Vukadinović

Ceo svet bruji o potezu bivšeg selektora Srbije. Kako se samo obrukao Dik Advokat i to zbog meča u Mostaru. 

Stručni konsultanti ponekad daju sebi previše za pravo. Da, naravno da nikome, pa ni najvatrenijim navijačima Zrinjskog ni na kraj pameti nije bilo da njihov voljeni klub može da se vrati i trijumfuje protiv AZ Alkmara posle zaostatka od 3:0 na poluvremenu. Ali ne radi se ovde o realnom i nerealnom, o fudbalskoj nemoći i nadmoći, već o vaspitanju, gospodstvu, manirima...

Jedan čovek je večeras pokazao da mu manjka od svega pobrojanog. Taj čovek je Dik Advokat. U ulozi analitičara jedne holandske televizije, na polovini utakmice u Mostaru u kojoj je tokom prvih 45 minuta AZ rastavio Zrinjski na proste činioce, Advokat se drznuo da izusti sledeće: „Neshvatljivo je da se takvim timovima dozvoljava da igraju u evropskom fudbalu".

Reči zbog kojih je 45 minuta kasnije postao predmet podsmeha i sigurno ne sme da izađe na ulicu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)