A U FOKUSU... Kako britanske novine danas izveštavaju o meču Mančester siti - Crvena zvezda?

Novosti online

19. 09. 2023. u 14:30

NEĆEMO biti „jednokratno čudo“. Taj citat Pepa Gvardiole, trenera Mančester sitija, glavna je naslovnica u britanskoj štampi pred okršaj sa Crvenom zvezdom. Ne poklanjaju engleski novinari previše pažnje večerašnjem okršaju na stadionu „Etihad“, uglavnom se fokusiraju na dugoročniji cilj „građana“ – odbranu titule šampiona Evrope koju su osvojili u maju ove godine u Istanbulu.

А У ФОКУСУ... Како британске новине данас извештавају о мечу Манчестер сити - Црвена звезда?

FOTO: Tanjug/AP

„San“ ističe Zvezdu i Siti kao jedne od deset klubova koji su pokorili kontinent po jedanput i dodaje izjave Kajla Vokera koji kaže kako je Gvardiola savršeno skicirao dijagram narednog rivala i da očekuje trijumf.

Tabloid „San“ sa sličnim naslovom oko „jednokratnog čuda“ aludira na pohod na drugi „ušati“ pehar. Nisu se ni oni bavili previše crveno-belima, što dovoljno govori projektovana postava crveno-belih bez Hvang In Boma, sa Kangvom u veznom redu. I oni, poput kolega iz „Mirora“, citiraju Vokerovi reči da uspon ponovo počinju sa dna planine i krče put ka vrhu. Ipak, za razliku od novinara „Mirora“, u „Sanu“ su uključili i izjavu Marka Stamenića koji je poručio da veruje da Zvezda može do trijumfa.

„Dejli mejl“ ostavio je za meč Sitija i Zvezde daleko manji prostor od onog koji je posvećen gostovanju Njukasla u Milanu. Umesto najave čitavog meča, njihovi novinari su se fokusirali na retrospektivu pohoda na šampionsku krunu u Istanbulu.

Utakmicu Mančester siti - Crvena zvezda možete da pratite uz prenos uživo na portalu "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima