"DA LI TI TREBA ZAGRLJAJ?" Košarkaš Partizana nije mogao da prećuti rasističke uvrede

Novosti online

16. 09. 2023. u 18:01

KOŠARKAŠ Partizana Džejms Naneli našao se na udaru navijača, ali je na sjajan način odgovorio na njih.

ДА ЛИ ТИ ТРЕБА ЗАГРЉАЈ? Кошаркаш Партизана није могао да прећути расистичке увреде

FOTO: M. Vukadinović

Neretko su sportisti na društvenim mrežama žrtve uvredea, a to nije zaobišlo ni košarkaša Partizana Džejmsa Nanelija koji nije mogao da prećuti uvrede navijača na društvenoj mreži "Iks"

Naime, njemu je jedan navijač napisao "ništa kao tvoja majka, m****ne", posle čega je usledila burna reakcija Nanelija, kojeg su podržali mnogi korisnici ove društvene mreže.

- Da li je moguće da su ljudi i dalje rasistički nastrojeni na internetu. Šokantno. To sr***e o ma***munima je prestaro, bar budi originalan, lol (laughing out loud - smejem se naglas, prim. aut). Mogu li da te izvedem na sladoled? Da li ti treba zagrljaj? - napisao je Naneli.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja