MOBILIZACIJA PRED ČUKARIČKI: "Delije" se oglasile saopštenjem pred derbi kola

Novosti online

15. 09. 2023. u 16:40

Fudbaleri Crvene zvezde počinju pakleni raspored do kraja septembra, a prva prepreka je gostovanje Čukaričkom.

МОБИЛИЗАЦИЈА ПРЕД ЧУКАРИЧКИ: Делије се огласиле саопштењем пред дерби кола

FOTO: FK Crvena zvezda

U pitanju je utakmica sedmog kola Superlige Srbije koja se igra u subotu od 18.45 na Banovom brdu, a "delije" su izdale saopštenje uoči meča.

FOTO: FK Crvena zvezda

- U subotu igramo jako važnu utakmicu na Banovom brdu! Sigurno derbi kola, ekipa koja na svom terenu može da pomrsi konce svakome, dok nasuprot imamo našu ekipu od koje imamo maksimalna očekivanja ove godine. Utakmica se igra samo par dana pred prvu u Ligi šampiona, i to ni manje ni više pred Mančester siti. Ako je ikada navijanje i podrška imala smisla i uticaja na igrače i teren, to su ovakve utakmice gde treba da se izboriš za tri boda i da ih motivišeš za utakmicu koja sledi protiv kluba, koji svi znamo koliko je trenutno jak. To možemo da uradimo tako što ćemo već jednom uspeti da napunimo celu tribinu na Banovom brdu! Ne kavez, ne pola tribine, nego celu! To kada se pretvori u broj ljudi, to su središnja dva sektora sa Severa Marakane! Od početka ove sezone poseta na našem stadionu je petocifrena, tako da, ako je nekada to moglo da se uradi... Ovo je jedan od tih momenata! Karte za utakmicu se prodaju u četvrtak i petak na našem stadionu i koštaju 500 dinara. Kada nestane karata na našem stadionu, kupujte karte na blagajni na Banovom brdu. Krećemo u jednu novu klupsku eru, u nove izazove, treba se spremiti za to - piše u saopštenju "delija".

BONUS VIDEO: Mekinro za „Novosti“: Đoković i Alkaraz favoriti za finale Ju-Es opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)