BRAZIL U NEVERICI, DŽELAT SRBIJE SE ODJEDNOM RASPLAKAO NA TERENU: "Potražiću pomoć psihologa"

Novosti online

13. 09. 2023. u 21:15

Sa velikim nadama je Srbija otišla na decembarski Mundijal u Kataru 2022, a Brazil je, kao i četiri godine ranije u Rusiji, bio bolji. Rišarlison se majstorijom potrudio za tugu "orlova", ali ovih dana je on tužan. I to prilično.

БРАЗИЛ У НЕВЕРИЦИ, ЏЕЛАТ СРБИЈЕ СЕ ОДЈЕДНОМ РАСПЛАКАО НА ТЕРЕНУ: Потражићу помоћ психолога

Foto AP

Zvezda brazilske reprezentacije i napadač Totenhem obelodanio je da će, čim se vrati sa reprezentativne pauze, potražiti psihološku pomoć u Engleskoj.


Rišarlison je, naime, fotografisan kako plače kada je video da će biti zamenjen u subotnjoj pobedi Brazilaca nad Bolivijom od 5:1.


On je za Totenhem, otkako je još prošlog leta došao za 60 miliona funti iz Everton, dao svega četiri gola na 40 utakmica, ali izgleda da ga ne muči samo to što na terenu ne radi ono što se od njega očekuje:


- Prošao sam kroz turbulentan period van igrališta tokom prethodnih pet meseci - rekao je Rišarlison za "O Globo", dodajući: - Sada su stvari kod kuće malo stabilnije. Ljudi koji su samo pazili na moj novac više nisu blizu mene. Vratiću se u Englesku i potražiti pomoć psihologa, da osnažim svoj um. To je sad najvažnije, da se vratim jači.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)