KLINCI PODRŠKA "ORLOVIMA": Piksi i Srbija će imati originalnu podršku protiv Mađarske

N. I.

01. 09. 2023. u 08:00

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković će sutra da saopšti konačan spisak kandidata za dva septembarska meča kvalifikacija za Prvenstvo Evrope. "Orlovi" 7. septembra u Beogradu dočekuju Mađarsku od 20.45, a 10. septembra u Kaunasu igraju protiv Litvanije.

КЛИНЦИ ПОДРШКА ОРЛОВИМА: Пикси и Србија ће имати оригиналну подршку против Мађарске

FOTO: Privatna arhiva


Stojković je nedavno saopšti širi spisak kandidata na kojem je 31 igrač, dok će danas taj spisak biti skraćen. Piksi će u ponedeljak da okupi selekciju u Staroj Pazovi i tada će i govoriti za domaće medije.

Inače, Fudbalski savez Srbije je kažnjen od strane UEFA, pa prisustvo navijača i prodaja ulaznica nije moguća, ali će deca od sedam do 14 godina iz mnogobrojnih škola fudbala širom naše zemlje moći da dođu sledećeg utorka na stadion "Rajko Mitić", napune istočnu tribinu i vide svoje fudbalske idole.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)