NOVOSTI SAZNAJU! Vučelić podneo ostavku u Partizanu: Radio sam u najboljoj meri svojih mogućnosti - više ne mogu

Novosti online

30. 08. 2023. u 12:38

PRVI čovek Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić podneo je danas ostavku na funkciju predsednika - saznaju „Novosti".

НОВОСТИ САЗНАЈУ! Вучелић поднео оставку у Партизану: Радио сам у најбољој мери својих могућности - више не могу

Foto: Tanjug

Prema našim informacijama, on je ovu svoju odluku obrazložio svojim najbližim saradnicima u taboru crno-belih. Kako prenose izvori „Novosti", Vučelić je užem rukovodstvu kluba, između ostalog, kazao da mu je „funkcija predsednika Partizana bila velika čast, teška dužnost i obaveza".

- Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti - više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali - naveo je Vučelić.

Podsetimo, on je na čelo velikana iz Humske došao 2016. godine, a prethodno je od 2014. obavljao funkciju potpredsednika. Pod njegovim kormilom osvojena je dupla kruna u sezoni 2016‒2017. Takođe, tri puta su crno-beli podizali i trofej Kupa Srbije ‒ 2017, 2018. i 2019. Za to vreme Partizan je u dva navrata igrao u grupnoj fazi Lige Evrope i isto toliko puta u Ligi konferencije. Tokom nastupa u najmlađem evropskom takmičenju izborena su dva učešća u eliminacionoj fazi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave